Allergivenlig frisør

Velkommen til Henriksen Copenhagen – en allergivenlig frisør med fokus på kreativitet og håndværk til fornuftige priser.

Sundhed og velværd skal man aldrig tage for givet. I vores hverdag udsættes vi for mange farlige stoffer og kemikalier, ofte helt uden at vi er opmærksomme på det.

Jeg vil gerne gøre mit til, at der bliver lavet om på dette, og derfor er Henriksen Copenhagen en allergivenlig frisør. Det betyder, at jeg tilbyder mine kunder lækre produkter, eksempelvis fra Ingredien, som både er svanemærkede og skånsomme mod dig og miljøet.

Det er min holdning, at alle skal have råd til ordentlige produkter, og derfor holder jeg bevidst priserne på et leje, hvor alle kan være med.

En klipning hos en allergivenlig frisør behøver altså ikke at koste en formue!

 Du og dit hår er i kyndige hænder, hvad enten du trænger til forandring, forskønnelse eller blot forkælelse.

Frisør Frederiksberg Henriksen Copenhagen

——

Min salon ligger på Nordre Fasanvej 163. Denne adresse har huset frisører i over 100 år og rummer god atmosfære, samt alt, hvad jeg står for – nemlig passionen håret, frisørfaget og rammen for gode oplevelser for mine kunder.